Consultancy

Consultancy

Ons Governance en Compliance Consultancy Team biedt u hoogwaardige ondersteuning bij het in kaart brengen, inrichten en onderhouden van uw governance en compliance. Die ondersteuning bestaat onder meer in het aanbrengen van prioriteiten en het ontwikkelen en ondersteunen van beleid waarbij governance en compliance een rol spelen. Die ondersteuning wordt gegeven door onze medewerkers met kennis van uw type organisatie. Het begint meestal met het samen met u in kaart brengen en ordenen van voor uw organisatie relevante documentatie en regelgeving. Indien u gebruik heeft gemaakt van de Governance Quick Scan ® kan deze eerste fase worden beperkt of worden overgeslagen.

Wat kan de consultancydienst voor uw organisatie betekenen ?

Onze mensen geven uw meer inzicht in uw eigen organisatie waardoor u het gevoel zou moeten krijgen dat u meer in control bent gekomen en kan blijven. Daarbuiten zorgen onze specialisten er voor dat uw bestuur en uw toezichthoudende orgaan intensiever informatie met elkaar kunnen gaan delen waardoor bestuur en toezichthouder beiden vanuit hun eigen rol optimaal kunnen functioneren. Dit moet uiteindelijk leiden tot een "governance proof" achtige omgeving waarbij binnen alle geledingen van uw organisatie governance en compliance mede bepalend zijn voor het handelen of nalaten van alle direct betrokkenen.

De mate van activiteiten van de consultancydiensten worden bepaald door de aard en de omvang van de opdracht. Bij aanvang maken we een nauwkeurige inschatting van de werkzaamheden en volgt een op maat gemaakte offerte.

Neem contact op