@LAB

@LAB

Toezichthouders en bestuurders hebben in toenemende mate behoefte aan een strategische oriëntatie op hun organisatie en hun rol en verantwoordelijkheden daarin. Ons TGH Organisatie en Toezicht Groeimodel ® zet een helder groeipad uit van concrete stappen. De laatste stap is een strategische: de focus ligt in die fase op groei en innovatie en alle processen, technologie en cultuur(mensen) ondersteunen dat. Visie, missie en strategie zijn helder, ook om te kunnen bepalen welke toegevoegde waarde bestuur en toezicht maximaal kunnen leveren.

De toevoeging "HUB" in onze naam komt nu scherper in beeld: met welke vele externe partijen kunnen bestuurders en toezichthouders verbindingen leggen om effectief en efficiënt te zijn? Welke schat aan ongebruikte, maar wel beschikbare, ongestructureerde data is beschikbaar om snelle en scherpe analyses van uw organisatie, uw relevante markten en stakeholders te kunnen maken?

Als uw ambities zover reiken dat u ook al uw mogelijkheden van een op maat gesneden, hub-achtig netwerk van relevante "toeleveranciers" van data in kaart wil brengen is TGH @LAB iets voor u. Samen met relevante partijen kunnen wij voor de top van uw organisatie (maximaal 25 deelnemers) tijdens een dag sessie u verrassen met alle mogelijkheden die met behulp van onze moderatie kunnen worden besproken. Daartoe doen wij uitgebreid voorwerk. Studie naar en analyse over de voor uw organisatie relevante externe databases en partners maken daar onderdeel van uit.

Neem contact op